PALKINTOJA JA HUOMIONOSOITUKSIA

Sain vuonna 2018 kaksi valtakunnallista palkintoa tekemästäni nuorisotyöstä.


Suomen Nuorisotyön kattojärjestö Allianssi ry palkisti minut 12.20.2018 "nuori toimija". tunnustuksella:


 " Osallisuus: Nuorten pitää tulla oikeasti kuulluiksi
Nuorten osallisuuden vahvistaminen vaatii sitoutumista myös aikuisilta. Hamina on nostanut nuorten osallisuuden aivan uudelle tasolle. Nuoriso-ohjaaja Hanna-Kaisa Lähde on jo vuosien ajan edistänyt nuorten osallisuutta eri puolella Suomea. Hän on avarakatseinen ja aikaansa seuraava nuoriin uskoja. Viime vuosina Hanna-Kaisa on ollut aktiivisesti kehittämässä Haminan nuorisovaltuuston toimintaa ja vetänyt useita nuorten osallisuusprojekteja.
Hanna-Kaisa tähtää työssään koko ajan siihen, että nuoret tulevat oikeasti kuulluksi ja asiat etenevät niin virkamieshallintoon kuin päättäjille. Kaikessa osallisuustoiminnassa läpileikkaavana teemana on moniammatillisuus ja verkostotoiminta. Lisäksi kaikki kehitystyö on tehty yhdessä nuorten kanssa, mikä onkin osallisuudessa aivan ykkösjuttu."
Sain tunnustuksen myös Suomen Nuorisovaltuustojen liitolta, joka valitsi minut 25.11.2018 vuoden nuorisovaltuusto-ohjaajaksi.


"Vuoden nuorisovaltuuston ohjaajaksi valittiin Haminan nuorisovaltuuston ohjaajana toimiva Hanna-Kaisa Lähde. Vuoden nuorisovaltuuston ohjaajaksi valitaan joka vuosi henkilö, joka on innostunut demokratiakasvattaja ja nuorten osallisuuden edistäjä. Hän toimii luotettavasti ja lojaalisti nuorten toiminnan etua ajaen. Vuoden nuorisovaltuuston ohjaaja osoittaa myös kiinnostusta itsensä kehittämiseen, sekä nuorten auttamiseen muun muassa ymmärtäen kuntalain kiemuroita.
– Hanna-Kaisa on motivoitunein ja osaavin ohjaaja, johon olen nuorisovaltuustourani aikana tutustunut. Hän auttaa nuorisovaltuustoamme asiassa kuin asiassa suuren tietotaitonsa kanssa. Jos on jokin kunnallinen asia, mihin emme itse sadan prosentin varmuudella tiedä vastausta, Hanna-Kaisa tietää sen. Hanna-Kaisasta huokuu se, että tämä on se, mitä hän haluaa tehdä: auttaa saamaan nuorten äänen kuuluviin Haminassa. Hanna-Kaisa ei sano meille, että tehkää asiat tällä ja tuolla tavalla, vaan ohjaa ja kannustaa meitä itse tekemään niin, Haminan nuorisovaltuuston puheenjohtaja Mimi Korjus kommentoi."
Oma ammattiliittonikin huomioi saamani palkinnot.

AMMATTILIITON HUOMIONOSOITUS



Miesten Tasa-arvo ry palkitsi minut miestenviikolla 2018 poikien syrjäytymisen ehkäisevästä työstä sekä työurallani, että poliittisessa työssä. 

Kommentit